MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Standardy higieniczne przy produkcji żywności na poziomie gospodarstwa
Abstrakt
Autorzy
Jolanta Król
Aneta Brodziak
Agnieszka Zaborska
Anna Wolanciuk
Monika Kędzierska-Matysek
Barbara Topyła
Małgorzata Dmoch
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-955655-0-3
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
33-46
Wydawnictwo:
*
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0