MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of bioaccessibility of phenolic compounds on in vitro anticancer activity of broccoli sprouts
Abstrakt
Autorzy
Urszula Gawlik-Dziki
Monika Jeżyna
Michał Świeca
Dariusz Dziki
Barbara Baraniak
Jarosław Czyż
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1016/j.foodres.2012.08.010
Tom / rocznik:
*
49
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
469-476
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
3,005
Liczba cytowań Scopus:
65
Liczba cytowań Web of Science:
62