MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of thermal processing on phenolics compounds level and antiradical activity of dill (Anethum graveolens L.)
Abstrakt
Autorzy
Michał Świeca
Urszula Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Herba Polonica
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
54
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
59-69
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0