MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Odżywcze i funkcjonalne właściwości żywności
Abstrakt
Autorzy
Urszula Gawlik-Dziki
Anna Jakubczyk
Monika Karaś
Urszula Pankiewicz
Monika Pytka
Wojciech Radzki
Anna Wirkijowska
Marta Zalewska-Korona
Urszula Złotek
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Język:
*
Polski
ISBN:
*
9788363761592
Rok wydania:
*
2015
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0