MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości reologiczne i teksturalne majonezów pełnotłustych i o obniżonej zawartości tłuszczu dostępnych na rynku lubelskim
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Skrzypczak
Ewa Jabłońska-Ryś
Marta Zalewska-Korona
Monika Michalak-Majewska
Aleksandra Ciołkowska
Aneta Sławińska
Wojciech Radzki
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-7-8
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
243-254
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://www.up.lublin.pl/sesjapan
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0