MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena przydatności owoców wybranych odmian papryki do mrożenia
Abstrakt
Autorzy
Marta Zalewska-Korona
Ewa Jabłońska-Ryś
Wojciech Radzki
Waldemar Gustaw
Aneta Sławińska
Monika Michalak-Majewska
Katarzyna Skrzypczak
Aleksandra Ciołkowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-9-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
333-342
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0