MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Czynniki kształtujące przydatność surowca wieprzowego do produkcji wędlin surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Agata Witek
Joanna Stadnik
Katarzyna Neffe-Skocińska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-9-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
311-320
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0