MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku razówki jęczmiennej na wybrane cechy jakościowe pieczywa
Abstrakt
Autorzy
Anna Wirkijowska
Zbigniew Rzedzicki
Piotr Zarzycki
Aldona Sobota
Emilia Sykut-Domańska
Ewelina Kuzawińska
Katarzyna Bartoszek
Stanisław Mleko
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-9-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod red. Karoliny M. Wójciak, Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
299-309
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0