MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Abstrakt
Autorzy
Paweł Sobczak
Beata Ślaska-Grzywna
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-52-3
Rok wydania:
*
2014
Rozdziały:
*
Ocena wybranych właściwości fizycznych ziarna nowych linii hodowlanych jarej pszenicy twardej (Triticum durum Desf.)
[AUT.]
Andrzej Masłowski
, [AUT.]
Dariusz Andrejko
, [AUT.]
Beata Ślaska-Grzywna
, [AUT.]
Marek Szmigielski
, [AUT.]
Agnieszka Sagan
, [AUT.]
Agnieszka Starek-Wójcicka
, [AUT.]
Grzegorz Łysiak
, [AUT.]
Zbigniew Segit
, [AUT.]
Wanda Kociuba
. Lublin 2014 2014, s. 63-74, 978-83-63761-52-3
Wykorzystanie procesu tabletkowania w zagospodarowaniu odpadów zielarskich
[AUT.]
Paweł Sobczak
, [AUT.]
Kazimierz Zawiślak
, [AUT.]
Marian Panasiewicz
, [AUT.]
Jacek Mazur
, [AUT.]
Agnieszka Starek-Wójcicka
, [AUT.]
Marta jolanta Kozak-Kalita
, [AUT.]
Janusz Zarajczyk
, [AUT.]
Józef Kowalczuk
. Lublin 2014 2014, s. 133-144, 978-83-63761-52-3
Zależność wyznaczników tekstury od zastosowanej obróbki cieplnej wybranych warzyw dyniowatych
[AUT.]
Agata Blicharz-Kania
, [AUT.]
Agnieszka Starek-Wójcicka
, [AUT.]
Beata Ślaska-Grzywna
, [AUT.]
Agnieszka Sagan
, [AUT.]
Dariusz Andrejko
, [AUT.]
Andrzej Masłowski
, [AUT.]
Zbigniew Kobus
, [AUT.]
Sławomir Obidziński .
Lublin 2014 2014, s. 145-159, 978-83-63761-52-3
Wpływ dodatku inuliny na właściwości mechaniczne bułki drożdżowej słodzonej fruktozą
[AUT.]
Aneta Zamłyńska-Kowal ,
[AUT.]
Elżbieta Kusińska
. Lublin 2014 2014, s. 161-172, 978-83-63761-52-3
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0