MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie procesu tabletkowania w zagospodarowaniu odpadów zielarskich
Abstrakt
Autorzy
Paweł Sobczak
Kazimierz Zawiślak
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
Agnieszka Starek
Marta Kozak
Janusz Zarajczyk
Józef Kowalczuk
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-52-3
Rok wydania:
*
2014
Informacje:
*
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
133-144
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0