MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zależność wyznaczników tekstury od zastosowanej obróbki cieplnej wybranych warzyw dyniowatych
Abstrakt
Autorzy
Agata Blicharz-Kania
Agnieszka Starek
Beata Ślaska-Grzywna
Agnieszka Sagan
Dariusz Andrejko
Andrzej Masłowski
Zbigniew Kobus
Sławomir Obidziński
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-52-3
Rok wydania:
*
2014
Informacje:
*
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
145-159
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0