MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena wybranych właściwości fizycznych ziarna nowych linii hodowlanych jarej pszenicy twardej (Triticum durum Desf.)
Abstrakt
Autorzy
Andrzej Masłowski
Dariusz Andrejko
Beata Ślaska-Grzywna
Marek Szmigielski
Agnieszka Sagan
Agnieszka Starek
Grzegorz Łysiak
Zbigniew Segit
Wanda Kociuba
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-52-3
Rok wydania:
*
2014
Informacje:
*
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
63-74
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0