MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości przeciwutleniające i zawartość polifenoli w wodnych i wodno-alkoholowych ekstraktach z szyszek i granulatów chmielowych
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Kowalczyk
Michał Świeca
Joanna Cichocka
Urszula Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Informacje:
*
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-937001-0-3
Rok wydania:
*
2013
Miejsce wydania:
*
Kraków, 2013
Szczegóły:
*
S. 171-172
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0