MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of onion skin addition on the physical and antioxidant properties of wheat bread
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Michał Świeca
Barbara Baraniak
Janusz Laskowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
The Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2011
Informacje:
*
Book of abstracts : AQL : International conference agrophysics for quality of life, 31st May - 3rd June 2011, Lublin, Poland / [ed. by: Anna Król, Cezary Sławiński]
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-56-9
Rok wydania:
*
2011
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
S. 121-122
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0