MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku bakterii probiotycznych na jakość polędwic surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Luiza Jachacz
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-929209-9-1
Rok wydania:
*
2010
Informacje:
*
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
121-140
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0