MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ warunków dojrzewania na jakość fizykochemiczną fermentowanych kiełbas surowych z dodatkiem probiotyku
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-929209-9-1
Rok wydania:
*
2010
Informacje:
*
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
81-101
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0