MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Spektrofotometryczne oznaczenie zawartości "Żółtego barwnika" i ocena karotenoidów metodami TLC i HPLC w ziarnie pszenicy twardej
Abstrakt
Autorzy
Anna Ciołek
Ewa Makarska
Krystyna Szwed-Urbaś
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2006
Informacje:
*
Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku.XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
83-7421-075
Rok wydania:
*
2006
Miejsce wydania:
*
Gdynia
Szczegóły:
*
s. 97
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0