MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / pod red. Barbary Baraniak. Wyd. II
Abstrakt
Autorzy
Barbara Baraniak
Urszula Gawlik-Dziki
Maria Mikos-Bielak
Elżbieta Ostapczuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Podręcznik akademicki
Wydawnictwo:
*
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2005
Język:
*
Polski
ISBN:
*
83-7259-135-0
Rok wydania:
*
2005
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
151 s.
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0