2024

2. Phytochemical profiles and anti-glioma activity of bearberry Arctostaphylos uva-ursi (L.) Spreng. Leaf Extracts.
artykuł [AUT.] Piotr Sugier , [AUT.] Joanna Jakubowicz-Gil , [AUT.] Adrian Zając , [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Małgorzata Wójcik , [AUT.] Joanna Czarnecka , [AUT.] Rafał Krawczyk , [AUT.] Danuta Urban, [AUT.] Łukasz Sęczyk. Applied Sciences-Basel 2024 T. 14 Nr 8, DOI: 10.3390/app14083418

2023

3. Phytochemical profile, in vitro bioaccessibility, and anticancer potential of golden root (Rhodiola rosea L.) extracts
artykuł [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Gökhan Dervişoğlu , [AUT.] Ahmet Fethi Özdemir , [AUT. KOR.] Barbara Kołodziej. FOOD CHEMISTRY 2023 T. 404 s. 134779, DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.134779
4. Stages of development and solvents determine the anticancer potential of mountain arnica (Arnica montana L.) inflorescence extracts
artykuł [AUT.] Piotr Sugier , [AUT.] Joanna Jakubowicz-Gil , [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Adrian Zając , [AUT.] Mateusz Pięt , [AUT.] Roman Paduch . Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 24 s. 12976, DOI: 10.3390/app132412976

2022

2021

11. Chemical characteristics and antioxidant activity of arctostaphylos uva-ursi L. spreng. at the southern border of the geographical range of the species in Europe
artykuł [AUT.] Piotr Sugier , [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Rafał Krawczyk , [AUT.] Małgorzata Wójcik , [AUT.] Joanna Czarnecka , [AUT.] Sylwia Okoń, [AUT.] Andrzej Plak . MOLECULES 2021 T. 26 Nr 24 s. 7692, DOI: 10.3390/molecules26247692

2020

15. Potrzeba ochrony czynnej mącznicy lekarskiej Arctostaphylos uva-ursi(L.) Spreng. w Polsce środkowowschodniej
inne publikacje [AUT.] Piotr Sugier , [AUT.] Rafał Krawczyk , [AUT.] Danuta Urban, [AUT.] Sylwia Okoń, [AUT.] Małgorzata Wójcik , [AUT.] Joanna Czarnecka , [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Mykhaylo Chernetskyy , [AUT.] Anna Cwener .

2019

19. Protein-phenolic interactions as a factor affecting the physicochemical properties of white bean proteins
artykuł [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT. KOR.] Michał Świeca, [AUT.] Ireneusz Kapusta , [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki . MOLECULES 2019 T. 24 Nr 3 s. 408, DOI: 10.3390/molecules24030408
20. Determination of the yield, saponin content and profile, antimicrobial and antioxidant activities of three Gypsophila species
artykuł [AUT. KOR.] Barbara Kołodziej, [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Bogdan Kędzia , [AUT.] Mykhaylo Chernetskyy , [AUT.] Reneta Gevrenova , [AUT.] Henry Max . INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 2019 T. 138 s. 111422, DOI: 10.1016/j.indcrop.2019.05.071
22. Gypsophila species -a valuable source of saponins with antioxidant properties
inne publikacje [AUT. KOR.] Barbara Kołodziej, [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Reneta Gevrenova , [AUT.] Max Henry .
23. Wpływ nawożenia azotem na zawartość kwasu rozmarynowego i aktywność przeciwutleniającą oregano greckiego (Origanum vulgare ssp. hirtum)
inne publikacje [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Beata Król, [AUT. KOR.] Barbara Kołodziej. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki"- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego, Lublin, 12 -13.06.2019, [b.w], Lublin 2019 2019, s. 51
24. The role of glucosinolates in nutrition and phytotherapy
inne publikacje [AUT.] Barbara Sawicka, [AUT.] Dominika Skiba, [AUT.] Ahmet Fethi Özdemir , [AUT.] Łukasz Sęczyk. W: II. INTERNATIONAL AGRICULTURE AND FOREST CONGRESS, 8-9 November 2019, Izmir, Turkey, Izmir 2019 2019, s. 19
25. The role of glucosinolates in nutrition and phytotherapy
inne publikacje [AUT.] Barbara Sawicka, [AUT.] Dominika Skiba, [AUT.] Fethi Ahmet Özdemir , [AUT.] Łukasz Sęczyk. W: II. HASAT INTERNATIONAL AGRICULTURE AND FOREST CONGRESS. Proceeding Book/ Editor: Doc.Dr.Halil Demir - Izmir 8-9 listopad 2019, Turkey., Izmir 2019 2019, s. 59-73
26. The influence of selected preservation methods and storage time on the content of antioxidants in blackthorn (Prunus spinosa L.) fruits
artykuł [AUT. KOR.] Katarzyna Olesińska , [AUT.] Danuta Sugier, [AUT.] Łukasz Sęczyk. Agronomy Science 2019 T. 74 Nr 1 s. 53-62, DOI: 10.24326/as.2019.1.5

2018

29. Ocena wpływu oddziaływań zwiazków fenolowych z białkami pokarmowymi i enzymami trawiennymi na efektywność hydrolizy w warunkach in vitro
rozdział z monografii [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT. KOR.] Michał Świeca. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne / Pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej, Lublin 2018 2018, 978-83-63761-51-6

2017

Elementów na stronie: