MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ wybranych czynników agrotechnicznych na jakość surowca greckiego oregano jako potencjalnego składnika żywności funkcjonalnej
Abstrakt
Autorzy
Beata Król
Łukasz Sęczyk
Barbara Kołodziej
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Informacje:
*
Rośliny bobowate w rolnictwie zrównoważonym : Konferencja naukowa, 7–10 września 2022, Wrocław
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7717-380-0
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Wrocław 2022
Szczegóły:
*
s. 34-35
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0