2.
Wpływ elicytacji kwasem jasmonowym na zawartość bioaktywnych składników w liściach lubczyku (Levisticum officinale Koch.)
inne publikacje
[AUT.] Urszula Złotek, [AUT.] Urszula Szymanowska, [AUT.] Joanna M. Cichocka , [AUT.] Anna Jakubczyk.
W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków 2018 2018, s. 75, 978-83-946796-3-7
4.
Occurrence of the medicinal leech (Hirudo medicinalis) in birds’ nests
artykuł
[AUT.]
Paweł Buczyński
,
[AUT.]
Grzegorz Tończyk
,
[AUT.]
Alesander Bielecki
,
[AUT.] Joanna M. Cichocka , [AUT.] Ignacy Kitowski, [AUT.] Grzegorz Grzywaczewski, [AUT.]
Rafał Krawczyk
,
[AUT.] Marek Nieoczym, [AUT.]
Aleksandra Jabłońska
,
[AUT.]
Joanna Pakulnicka
,
[AUT.] Edyta Buczyńska.
BIOLOGIA 2014 T. 69 Nr 4 s. 484-488, DOI: 10.2478/s11756-014-0329-0
|