20.
An influence of wheat sprouts biofortification on its nutritional quality
inne publikacje
[AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.]
Eliza Blicharska
,
[AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.]
Ryszard Kocjan
,
[AUT.] Ewelina Kuzawińska, [AUT.] Aldona Sobota.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 224, 978-83-89969-43-9
22.
Effect of whole-wheat barley flour addition on the quality of wheat bread
inne publikacje
[AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 215, 978-83-89969-43-9
24.
Przywrócić przetworom zbożowym należne miejsce w podstawie piramidy żywienia!!!
inne publikacje
[AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Ewelina Kuzawińska, [AUT.] Katarzyna Bartoszek .
W: Jakość zdrowotna żywności i żywienia : XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów: Warszawa-Józefów, 12-13 wrzesień 2016 / [red. Andrzej Tokarz], Warszawa 2016, s. 43
30.
Przywrócić przetworom zbożowym należne miejsce w podstawie piramidy żywienia !!!
inne publikacje
[AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Ewelina Kuzawińska, [AUT.] Katarzyna Bartoszek .
W: Jakość zdrowotna żywności i żywienia : XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów: Warszawa-Józefów, 12-13 wrzesień 2016 / [red. Andrzej Tokarz], Warszawa 2016 2016, s. 43
|