MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Estimation of degree of starch gelatinisation in instant pasta using measurements of viscosity and water absorption of ground instant pasta dispersions
Abstrakt
Autorzy
Piotr Zarzycki
Aldona Sobota
Ewelina Kuzawińska
Anna Wirkijowska
Emilia Sykut-Domańska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Agrophysica
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
24
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
625-632
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-02-09
Liczba punktów:
14
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0