MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku (1,3)(1,4)-β-d-glukanówna właściwości fizykochemiczne i jakość kulinarną makaronu
Abstrakt
Autorzy
Aldona Sobota
Ada Krawęcka
Dorota Teterycz
Piotr Zarzycki
Emilia Sykut-Domańska
Anna Wirkijowska
Angelika Hordejuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego konsumenta", Poznań 26-27 września 2019 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[Poznań], [2019]
Szczegóły:
*
s. 7
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0