7.
Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods
artykuł
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.]
Katarzyna Samborska
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.]
Kamila Kasprzak Drozd
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Materials 2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
9.
The effect of fresh Kale (Brassica oleracea var. sabellica) addition and processing conditions on selected biological, physical, and chemical properties of extruded snack pellets
artykuł
[AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Jarosław Mołdoch
,
[AUT.]
Jarosław Szponar
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
MOLECULES 2023 T. 28 Nr 4 s. 1835, DOI: 10.3390/molecules28041835
11.
Nutritional characteristics of new generation extruded snack pellets with edible cricket flour processed at various extrusion conditions
artykuł
[AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.]
Jarosław Szponar
,
[AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Anna Oniszczuk.
Antioxidants 2023 T. 12 Nr 6 s. 1253, DOI: 10.3390/antiox12061253
13.
Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
inne publikacje
[AUT.]
Kamila Węglowska
,
[AUT.]
Julia Wrona
,
[AUT.]
Wojciech Gajewski
,
[AUT.] Piotr Lewko, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz.
, Lublin 2023 2023, s. 100-100, 978-83-943796-9-8
14.
Wpływ dodatku wybranych ciemnych owoców na teksturę i barwę chrupek bezglutenowych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
inne publikacje
[AUT.]
Julia Wrona
,
[AUT.]
Kamila Węglowska
,
[AUT.]
Jakub Szewczuk
,
[AUT.]
Dawid Świderski
,
[AUT.] Piotr Lewko, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz.
, Lublin 2023 2023, s. 102-102, 978-83-943796-9-8
18.
Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale
artykuł
[AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Mateusz Stasiak
,
[AUT. KOR.]
Kamila Kasprzak-Drozd
.
International Agrophysics 2023 T. 37 Nr 3 s. 353-364, DOI: 10.31545/intagr/168434
21.
Possibility of water saving in processing of snack pellets by the application of fresh lucerne sprouts: selected aspects and nutritional characteristics
artykuł
[AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT. KOR.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Journal of Ecological Engineering 2023 T. 24 Nr 12 s. 130-142, DOI: 10.12911/22998993/173009
|