MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes
Abstrakt
Autorzy
P. Lewko
A. Wójtowicz
M. Szydłowska-Tutaj
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Polska Akademia Nauk
Informacje:
*
14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts.
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-82-8
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Lublin 2023
Szczegóły:
*
s. 184
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0