2024

1. Effect of the addition o fselected unmalted raw materials to barley malt on selected parameters of malt extracts
artykuł [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Tomasz Guz, [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Stepan Kovalyshyn , [AUT.] Piotr Kiczorowski. Agricultural Engineering 2024 T. 28 Nr 1 s. 185-194, DOI: 10.2478/agriceng-2024-0012
2. Use of barley malt for enzymatic hydrolysis of starches from various grains
inne publikacje [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Leszek Rydzak. W: 3rd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 24 April 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2024 2024, s. 010, DOI: 10.24326/ICDSUPL3.T010

2023

4. Using of microwave treatment on Triticale malt - preliminary experiments
inne publikacje [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Leszek Rydzak. W: 2nd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 19 April 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2023 2023, s. 059, DOI: 10.24326/ICDSUPL2.T059
5. Słodowanie wybranych gatunków zbóż
inne publikacje [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Agata Blicharz-Kania. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 49-49
6. Structural changes in barley malt produced by vacuum impregnation
inne publikacje [AUT.] Tomasz Guz, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Kostiantyn Vasiukov. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 48-48

2022

9. Economic effects of food industry waste management in the context of sustainable development
rozdział z monografii [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Monika Stoma, [AUT.] Emilia Osmólska, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Paweł Sobczak. W: Book: Farm Machinery and Processes Management in Sustainable Agriculture ,XI International Scientific Symposium: Bari, Italy 13-15 June 2022 edited by Simone Pascuzzi i Francesco Santoro, Bari 2022 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 97-106, 978-3-031-13089-2
10. Improving the performance properties of eutectoid steel products by a complex effect
artykuł [AUT. KOR.] Vitaliy Vlasovets , [AUT.] Tatiana Vlasenko , [AUT.] Stepan Kovalyshyn , [AUT.] Taras Shchur , [AUT.] Oleksandra Bilovod , [AUT.] Lyudmila Shulga , [AUT.] Mariusz Łapka , [AUT. KOR.] Milan Koszel, [AUT.] Stanisław Parafiniuk, [AUT.] Leszek Rydzak. Materials 2022 T. 15 Nr 23 s. 8552, DOI: 10.3390/ma15238552

2021

11. Functional analysis of the differences in the dimensions of two Types of boiled and steamed rice grains
artykuł [AUT.] Mirosław Krzyśko , [AUT.] Waldemar Wołyński , [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Zofia Hanusz, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT. KOR.] Łukasz Smaga , [AUT.] Andrzej Wojtyła . International Journal of Food Science 2021 T. 2021 s. 5546016, DOI: 10.1155/2021/5546016
12. Impact of various vacuum impregnation methods on viability of cereal grains
artykuł [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Tomasz Guz, [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT.] Emilia Osmólska. Processes 2021 T. 9 Nr 8 s. 1368, DOI: 10.3390/pr9081368
13. Theories of business cycle in terms of study of control
rozdział z monografii [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Monika Stoma, [AUT.] Agnieszka Dudziak. W: Proceedings of the 38th International Business Information Management Association Conference (IBIMA), 23-24 November 2021, Seville, Spain. Innovation management and sustainable economic development in the era of global pandemic, [b.m] 2021 2021 s. 8957-8967, 978-0-9998551-7-1

2020

18. Durability Assessment of Wooden Pellets in Relation with Vibrations Occurring in a Logistic Process of the Final Product
artykuł [AUT.] Andrzej Kuranc, [AUT.] Monika Stoma, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Monika Pilipiuk . Energies 2020 T. 13 Nr 22 s. 5890, DOI: 10.3390/en13225890
19. Analysis of Selected Physicochemical Properties of Commercial Apple Juices
artykuł [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Anna Pecyna, [AUT.] Francesco Santoro , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Monika Krzywicka. Processes 2020 T. 8 Nr 11 s. 1457, DOI: 10.3390/pr8111457

2019

20. Cereal processing and methods of its using
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Ewelina Surdacka, [AUT.] Klaudia Kałwa. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2019, s. 97, 978-83-66139-83-1
21. Malt and unmalted raw materials in beer production
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Ewelina Surdacka, [AUT.] Klaudia Kałwa. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2019, s. 98, 978-83-66139-83-1
22. Methods of bottling and storage of beer
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Ewelina Surdacka, [AUT.] Klaudia Kałwa. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2019, s. 99, 978-83-66139-83-1
23. The role of barley (Hordeum L.) in human nutrition
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT.] Ewelina Surdacka. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2019 2019, s. 140
24. The market of unusual brewer's malts
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT.] Ewelina Surdacka. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2019 2019, s. 141
25. Properties of hops (Humulus lupulus L.) as an additive used in beer production
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT.] Ewelina Surdacka. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2019 2019, s. 142
26. Craft breweries as an element of regional economic development
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Ewelina Surdacka, [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska . W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : VI Forum Młodych Przyrodników, Lublin 25.05.2019 : program i streszczenia prac / redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat, Lublin 2019 2019, s. 54, 978-83-939764-5-4
27. Properties of spices used during the beer brewing process
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Ewelina Surdacka. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : VI Forum Młodych Przyrodników, Lublin 25.05.2019 : program i streszczenia prac / redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat, Lublin 2019 2019, s. 55, 978-83-939764-5-4
28. Selection of packages in the distribution of alcoholic beverages
inne publikacje [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Ewelina Surdacka. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : VI Forum Młodych Przyrodników, Lublin 25.05.2019 : program i streszczenia prac / redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat, Lublin 2019 2019, s. 56, 978-83-939764-5-4
29. Wpływ sonikacji na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu kawowego
artykuł [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Anna Pecyna. PRZEMYSL CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 6 s. 944-947, DOI: 10.15199/62.2019.6.17
30. Wpływ różnych parametrów zacierania na stopień odfermentowania brzeczki piwnej
rozdział z monografii [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Krzysztof Mitrus , [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Ewelina Surdacka, [AUT.] Anna Rodzeń. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność, Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy s. 113-119, 978-83-66139-81-7
Elementów na stronie: