7.
The effect of erythritol on the physicochemical properties of reformulated, high-protein, and sugar-free macarons produced from whey protein isolate intended for diabetics, athletes, and physically active people
artykuł
[AUT.] Maciej Nastaj, [AUT. KOR.] Bartosz Sołowiej, [AUT.]
Konrad Terpiłowski
,
[AUT.]
Wiesław Kucia
,
[AUT.]
Igor Tomasevic
,
[AUT.]
Salvador Perez-Huertas
.
Foods 2023 T. 12 Nr 7 s. 1547, DOI: 10.3390/foods12071547
18.
Współczesne wyzwania dla nauki i technologii mięsa
inne publikacje
[AUT.] Joanna Stadnik.
W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś, Kraków 2023 2023, s. 21, 978-83-962880-3-5
25.
Wpływ dodatku liofilizowanego miąższu czerwonej pitaji (Hylocereus undatus) na stabilność barwy pieczeni wieprzowej
rozdział z monografii
[AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.]
Katarzyna Mazurek
,
[AUT.]
Szymon Czerniak
,
[AUT.]
Patrycja Gazda
,
[AUT.]
Łukasz Siłka
.
W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Monografia pod redakcją naukową / Emilii Bernaś, Doroty Gałkowskiej, Kingi Topolskiej, Kraków 2023 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ s. 164-175, 978-83-953897-5-7
|