2022

1. A comprehensive study on gelatin‑ and whey protein isolate‑based edible films as carriers of fireweed (Epilobium angustifolium L.) extract
artykuł [AUT. KOR.] Dariusz Kowalczyk, [AUT.] Urszula Szymanowska, [AUT.] Tomasz Skrzypek, [AUT.] Monika Basiura-Cembala , [AUT.] Artur Bartkowiak , [AUT.] Katarzyna Niedźwiadek. Food and Bioprocess Technology 2022 T. 15 Nr 11 s. 2547-2561, DOI: 10.1007/s11947-022-02898-x

2019

2. The effect of low-temperature spray drying with dehumidified air on phenolic compounds, antioxidant activity, and aroma compounds of rapeseed honey powders
artykuł [AUT. KOR.] Katarzyna Samborska , [AUT.] Aleksandra Jedlińska , [AUT.] Artur Wiktor , [AUT.] Dorota Derewiaka , [AUT.] Rafał Wołosiak , [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Wojciech Jamróz , [AUT.] Krystyna Skwarczyńska-Maj , [AUT.] Dariusz Kiełczewski , [AUT.] Łukasz Błażowski , [AUT.] Marcin Tułodziecki , [AUT.] Dorota Witrowa-Rajchert . Food and Bioprocess Technology 2019 T. 12 Nr 6 s. 919-932, DOI: 10.1007/s11947-019-02260-8

2017

3. Behaviour of dietary fibre supplements during bread dough development evaluated using novel farinograph curve analysis
artykuł [AUT.] Antoni Miś , [AUT.] Agnieszka Nawrocka , [AUT.] Dariusz Dziki. Food and Bioprocess Technology 2017 T. 10 Nr 6 s. 1031-1041, DOI: 10.1007/s11947-017-1881-8

2016

5. Identification of baking expansion phases of leavened dough using an experimental approach
artykuł [AUT.] Antoni Miś , [AUT.] Agnieszka Nawrocka , [AUT.] Dariusz Dziki. Food and Bioprocess Technology 2016 T. 9 Nr 5 s. 892-903, DOI: 10.1007/s11947-015-1669-7

2015

6. Application of freezing and thawing to carrot (Daucus carota L.) juice extraction
artykuł [AUT. KOR.] Rafał Nadulski, [AUT.] Józef Grochowicz, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . Food and Bioprocess Technology 2015 T. 8 Nr 1 s. 218-227, DOI: 10.1007/s11947-014-1395-6

2014

2011

9. Influence of infrared treatment on mechanical strength and structure of wheat grains
artykuł [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Józef Grochowicz, [AUT.] Małgorzata Goździewska , [AUT.] Zbigniew Kobus. Food and Bioprocess Technology 2011 T. 4 s. 1367-1375, DOI: 10.1007/s11947-009-0238-3
Elementów na stronie: