MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of process modifications in two cycles of dough mixing on physical properties of wheat bread baked from weak flour
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Food and Bioprocess Technology
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1007/s11947-013-1100-1
Tom / rocznik:
*
7
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
774-783
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
2,691
Liczba cytowań Scopus:
21
Liczba cytowań Web of Science:
15