MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Identification of baking expansion phases of leavened dough using an experimental approach
Abstrakt
Autorzy
Antoni Miś
Agnieszka Nawrocka
Dariusz Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Food and Bioprocess Technology
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1007/s11947-015-1669-7
Tom / rocznik:
*
9
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
892-903
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,576
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
7