2018

2017

2016

2015

2012

2011

8. Wykorzystanie białek serwatkowych w promocji zdrowia
artykuł [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Zygmunt Litwińczuk, [AUT.] Magdalena Szwajkowska . Żywienie Człowieka i Metabolizm 2011 T. 38 Nr 1 s. 36-45

2010

10. Preferencje żywieniowe ludzi starszych
artykuł [AUT.] E. Kowalczuk , [AUT.] Renata Klebaniuk. Żywienie Człowieka i Metabolizm 2010 T. 37 Nr 2 s. 278-286

2009

2007

19. Wartość odżywcza i przydatność żywieniowa nasion soi odmiany Aldana
artykuł [AUT.] Renata Klebaniuk, [AUT.] Katarzyna Krawczyńska , [AUT.] Justyna Młynarska . Żywienie Człowieka i Metabolizm 2007 T. 34 Nr 3/4 s. 1375-1381
20. Źródła białka w diecie studentów lubelskich uczelni
artykuł [AUT.] Anna Winiarska, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Tomasz Dymek . Żywienie Człowieka i Metabolizm 2007 T. 34 Nr 5 s. 1517-1524

2006

2005

2004

Elementów na stronie: