MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Góral
Małgorzata Góral
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
44
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
133-142
Liczba punktów:
8
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0