MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zawartość składników mineralnych w obiadach w wybranej stołówce szkolnej w okresie wiosennym.
Abstrakt
Autorzy
Renata Klebaniuk
Anna Czech
Wioletta Semeniuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2005
Tom / rocznik:
*
32
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
636-640
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0