Rodzaj publikacji:
*
Rodzaj publikacji
artykuł
monografia
rozdział z monografii
inne publikacje
Rok od:
*
Rok do:
*
Filtruj
2023
1.
Certyfikowana żywność regionalna jako ważny element dla zachowania bioróżnorodności zwierząt gospodarskich
artykuł
[AUT.]
Joanna Barłowska
.
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
2023 T. 77 Nr 1-2 s. 80-103
2.
Świadomość konsumencka wybranej grupy studentów wobec napojów energetyzujących
artykuł
[AUT. KOR.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Kamil Król .
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
2023 T. 77 Nr 3-4 s. 59-80
2017
3.
Ocena cech fizykochemicznych wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających
artykuł
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
, [AUT.]
Elżbieta Solska
.
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
2017 T. 72 Nr 1 s. 5-14
2011
4.
Wpływ dodatku naparu rozmarynu i majeranku na stabilność oksydacyjną pasteryzowanego produktu mięsnego podczas chłodniczego przechowywania
artykuł
[AUT.]
Luiza Jachacz ,
[AUT.]
Zbigniew józef Dolatowski
.
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
2011 T. 66 Nr 2 s. 113-125
5.
Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei -ŁOCK 0900) na właściwości kiełbasy surowo dojrzewającej
artykuł
[AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Zbigniew józef Dolatowski
, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska .
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
2011 T. 66 Nr 2 s. 90-102
1
Elementów na stronie:
10
20
30
40
50