2021

2020

2019

2018

4. Wpływ ftalanów i bisfenolu A na zdrowie człowieka
artykuł [AUT.] Paulina Jedut, [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Emilia Błaszczak . Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2018 T. 51 Nr 1 s. 8-14

2017

7. Właściwości prozdrowotne imbiru
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Aleksandra Długołęcka , [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Kamil Toczek. Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2017 T. 50 Nr 2

2016

8. Wpływ diety na samopoczucie psychiczne
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Alicja Misztal . Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2016 T. 48 Nr 1 s. 1-9

2015

13. Choroby układu krążenia a spożycie jaj
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Nikoleta Tomasiak . Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2015 T. 48 Nr 1 s. 81-87

2014

16. Wpływ prowadzenia winorośli odmiany „Jutrzenka” na stężenie wybranych kwasów organicznych w sokach jej owoców. Część I
artykuł [AUT.] Magdalena Kapłan, [AUT.] Andrzej Borowy, [AUT.] Justyna Dobrowolska-Iwanek , [AUT.] Ewelina Gajdzik , [AUT.] Paweł Zagrodzki . Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2014 T. 47 Nr 3 s. 368-374
17. Wpływ prowadzenia winorośli odmiany „Rondo” na stężenie wybranych kwasów organicznych w sokach jej owoców. Część II
artykuł [AUT.] Justyna Dobrowolska-Iwanek , [AUT.] Magdalena Kapłan, [AUT.] Andrzej Borowy, [AUT.] Ewelina Gajdzik , [AUT.] Paweł Zagrodzki . Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2014 T. 47 Nr 3 s. 375-380

2013

2012

24. Badanie składu chemicznego płatków musli
artykuł [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Michał Sobieraj . Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2012 T. 45 Nr 2 s. 131-137

2011

Elementów na stronie: