2018

1. α-Tocopherol ameliorates redox equilibrium and reduces inflammatory response caused by chronic variable stress
artykuł [AUT.] Mariola Herbet , [AUT. KOR.] Magdalena Izdebska , [AUT.] Iwona Piątkowska-Chmiel , [AUT.] Monika Gawrońska-Grzywacz , [AUT.] Dorota Natorska-Chomicka , [AUT.] Marcin Sysa , [AUT.] Brygida Ślaska, [AUT.] Jarosław Dudka . Biomed Research International 2018 T. 2018 s. 1-12, DOI: 10.1155/2018/7210783
2. Single nucleotide polymorphisms in selected genes in inflammatory bowel disease
artykuł [AUT. KOR.] Ewa Dudzińska , [AUT.] Magdalena Gryzińska, [AUT.] Janusz Kocki . Biomed Research International 2018 T. 2018 s. Article ID 6914346, DOI: 10.1155/2018/6914346

2015

3. The effect of LAB as probiotic starter culture and green tea extract addition on dry fermented pork loins quality
artykuł [AUT.] Katarzyna Neffe-Skocińska , [AUT.] Danuta Jaworska , [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski, [AUT.] Luiza Jachacz . Biomed Research International 2015 T. 2015 s. 1-9, DOI: 10.1155/2015/452757

2014

4. Anticancer and antioxidant activity of bread enriched with broccoli sprouts
artykuł [AUT.] Urszula Gawlik, [AUT.] Michał Świeca, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Łukasz Sęczyk, [AUT.] Urszula Złotek, [AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Kinga Kaszuba , [AUT.] Damian Ryszawy , [AUT.] Jarosław Czyż . Biomed Research International 2014 T. 2014 Nr Article ID 608053 s. 1-14, DOI: 10.1155/2014/608053
5. The study of interactions between active compounds of coffee and willow (Salix sp.) bark water extract
artykuł [AUT.] Agata Durak-Dados , [AUT.] Urszula Gawlik. Biomed Research International 2014 T. 2014 s. 1-11, DOI: 10.1155/2014/386953
Elementów na stronie: