Rodzaj publikacji:
*
Rodzaj publikacji
artykuł
monografia
rozdział z monografii
inne publikacje
Rok od:
*
Rok do:
*
Filtruj
2021
1.
Color assessment of the eggs using computer vision system and Minolta colorimeter
artykuł
[AUT. KOR.]
Bojana Milovanovic ,
[AUT.]
Vladimir Tomovic ,
[AUT.]
Ilija Djekic ,
[AUT.]
Bartosz Sołowiej
, [AUT.]
Jose Manuel Lorenzo ,
[AUT.]
Francisco J. Barba ,
[AUT.]
Igor Tomasevic .
Journal of Food Measurement and Characterization
2021 T. 15 Nr 6 s. 5097-5112, DOI: 10.1007/s11694-021-01085-4
2019
2.
Vitamin C and lutein content of northern highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) juice processed using freezing and thawing
artykuł
[AUT. KOR.]
Rafał Nadulski
, [AUT.]
Andrzej Masłowski
, [AUT.]
Artur Mazurek
, [AUT.]
Paweł Sobczak
, [AUT.]
Marek Szmigielski
, [AUT.]
Wioletta Żukiewicz-Sobczak ,
[AUT.]
Ignacy Niedziółka
, [AUT.]
Jacek Mazur
.
Journal of Food Measurement and Characterization
2019 T. 13 Nr 4 s. 2521-2528, DOI: 10.1007/s11694-019-00172-x
2018
3.
Experimental determination of thermophysical properties by line heat pulse method
artykuł
[AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT. KOR.]
Dariusz Góral
, [AUT.]
Franciszek Kluza
, [AUT.]
Małgorzata Góral-Kowalczyk
, [AUT.]
Dariusz Andrejko
.
Journal of Food Measurement and Characterization
2018 T. 12 Nr 4 s. 2524-2534, DOI: 10.1007/s11694-018-9869-2
4.
Multivariate analysis of textural properties of butternut squash during thermal treatment
artykuł
[AUT.]
Zofia Hanusz
, [AUT. KOR.]
Beata Ślaska-Grzywna
, [AUT.]
Agata Blicharz-Kania
, [AUT.]
Kamila Klimek
, [AUT.]
Dariusz Andrejko
, [AUT.]
Monika Stoma
.
Journal of Food Measurement and Characterization
2018 T. 12 Nr 4 s. 2964-2970, DOI: 10.1007/s11694-018-9912-3
2017
5.
Chemical composition, amino acid and fatty acid contents, and mineral concentrations of European beaver (Castor fiber L.) meat
artykuł
[AUT. KOR.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Piotr Domaradzki
, [AUT.]
Leszek Drozd
, [AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Katarzyna Tajchman
.
Journal of Food Measurement and Characterization
2017 T. 11 Nr 3 s. 1035-1044, DOI: 10.1007/s11694-017-9479-4
1
Elementów na stronie:
10
20
30
40
50