2018

2017

3. Jakość zdrowotna jajeczek ślimaków z rodzaju Cornu
rozdział z monografii [AUT.] Monika Maćkowiak-Dryka, [RED.] Krzysztof Szkucik. W: Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika, Lublin 2017 2017, Lubelskie Towarzystwo Naukowe s. 139-156, 978-83-62025-33-6
4. Zasady sprawowania nadzoru weterynaryjnego nad produkcją, wprowadzaniem na rynek i przetwórstwem mięczaków
rozdział z monografii [AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Łukasz Drozd, [AUT.] Michał Gondek, [AUT.] Przemysław Knysz, [AUT.] Zbigniew Bełkot. W: Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika, Lublin 2017 2017, Lubelskie Towarzystwo Naukowe s. 157-175, 978-83-62025-33-6
Elementów na stronie: