MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika
Abstrakt
Autorzy
Krzysztof Szkucik
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Lubelskie Towarzystwo Naukowe
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-62025-33-6
Rok wydania:
*
2017
Rozdziały:
*
Jakość zdrowotna jajeczek ślimaków z rodzaju Cornu
[AUT.]
Monika Maćkowiak-Dryka
, [AUT.]
Krzysztof Szkucik
. Lublin 2017 2017,
Lubelskie Towarzystwo Naukowe
, s. 139-156, 978-83-62025-33-6
Zasady sprawowania nadzoru weterynaryjnego nad produkcją, wprowadzaniem na rynek i przetwórstwem mięczaków
[AUT.]
Monika Ziomek
, [AUT.]
Waldemar Paszkiewicz
, [AUT.]
Renata Pyz-Łukasik
, [AUT.]
Łukasz Drozd
, [AUT.]
Michał Gondek
, [AUT.]
Przemysław Knysz
, [AUT.]
Zbigniew Bełkot
. Lublin 2017 2017,
Lubelskie Towarzystwo Naukowe
, s. 157-175, 978-83-62025-33-6
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0