5.
Wpływ kwasu mlekowego na wybrane właściwości fizykochemiczne i mikrobiologiczne mięsa cielęcego pakowanego próżniowo lub w modyfikowanej atmosferze.
inne publikacje
[AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Anna Litwińczuk.
W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka, Uniwersytet Morski w Gdyni, Gdynia 2021 2021, s. 49-50, 978-83-7421-349-3
6.
Jakość fizykochemiczna i sensoryczna pasztetów wieprzowych z udziałem surowców z ryb
inne publikacje
[AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Małgorzata Dmoch.
W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka, Uniwersytet Morski w Gdyni, Gdynia 2021 2021, s. 73-74, 978-83-7421-349-3
|