MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Food quality / pod redakcją Agnieszki Palki
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Palka
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Morski w Gdyni
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7421-433-9
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Ocena wartości odżywczej herbaty uprawianej i przetwarzanej w różnych warunkach
[AUT.]
Joanna Klepacka ,
[AUT.]
Elżbieta Tońska ,
[AUT.]
Ryszard Rafałowski ,
[AUT.]
Marta Czarnowska-Kujawska ,
[AUT.]
Agnieszka Najda
. Gdynia 2022 2022,
Uniwersytet Morski w Gdyni
, s. 38-56, 978-83-7421-433-9
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0