MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Niekonwencjonalne metody utrwalania produktów rolno-spożywczych
Abstrakt
Autorzy
Emilia Osmólska
Agnieszka Starek-Wójcicka
Joanna Pawłat
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64377-58-7
Rok wydania:
*
2024
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2024-09-23
Liczba punktów:
80
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0