MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Study of the sensorial and chemical properties of cookies supplemented with almond skin.
Abstrakt
Autorzy
Beatriz Marinho
Urszula Szymanowska
Monika Karaś
Alice Vilela
Oliveira Ivo
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
UTAD - Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Informacje:
*
I International Meeting Molecules4Life - Book of Abstracts.
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Portugalia 2023
Szczegóły:
*
s.94
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0