MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The utilization of non-standard hydrocolloids in meat gel strengthening of sterilized canned lamb.
Abstrakt
Autorzy
Robert Waraczewski
Patrycja Skwarek
Joanna Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Informacje:
*
Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość" 11-12 maja 2023, Warszawa (The book of abstracts. Xth international session of young scientific staff "Food science development. Sustainable future" 11-12 may 2023, Warsaw).
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Warszawa 2023
Szczegóły:
*
s.78
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0