MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki pod redakcją /Dominika Zawadzka, Mateusz Zawadzki
Abstrakt
Autorzy
Dominika Zawadzka
Mateusz Zawadzki
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-67527-86-6
Rok wydania:
*
2023
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0