MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena jakości dietetycznej mięsa piersi kurcząt brojlerów otrzymujących różne poziomy chelatu glicynowego Fe (Assessment of the chemical composition and dietary quality of breast muscle from broiler chickens receiving various levels of Fe glycine chelate)
Abstrakt
Autorzy
Winiarska-Mieczan A.
Kwiecień M.
Jachimowicz-Rogowska K.
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Informacje:
*
Materiały konferencyjne Międzynarodowej Konferencji „Doskonalenie Żywienia w Zrównoważonej Produkcji Zwierzęcej” w ramach XLIX Konferencji Naukowej Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Lublin, 25–27 września 2023.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Lublin 2023
Szczegóły:
*
s. 78
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0