MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie odpadów z przetwórstwa warzyw w produkcji makaronu
Abstrakt
Autorzy
Dorota Teterycz
Aldona Sobota
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Informacje:
*
XXVII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość”. Warszawa, 11-12.05.2023. Książka streszczeń.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Warszawa 2023
Szczegóły:
*
s. 58
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0