Badania nad aktywnością enzymów amylolitycznych grzybów z rodzaju Aspergillus, Byssochlamys i Penicillium inkubowanych w różnych temperaturach hodowli (Studies on the activity of amylolytic enzymes of Aspergillus, Byssochlamys and Penicillium fungi incubated at different temperatures)

Abstrakt

Autorzy

Mateusz Piejak
Mateusz Piejak
Klaudia Kanak
Klaudia Kanak
Dorota Muzyczka
Dorota Muzyczka
Julia Górska
Julia Górska
Motyl Martyna
Motyl Martyna
rozdział z monografii
Angielski
978-83-7259-403-7
2023
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej.
100-108
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
witryna wydawcy
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
20
0
0
0