MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Badania nad aktywnością enzymów amylolitycznych grzybów z rodzaju Aspergillus, Byssochlamys i Penicillium inkubowanych w różnych temperaturach hodowli (Studies on the activity of amylolytic enzymes of Aspergillus, Byssochlamys and Penicillium fungi incubated at different temperatures)
Abstrakt
Autorzy
Mateusz Piejak
Klaudia Kanak
Dorota Muzyczka
Julia Górska
Motyl Martyna
Justyna Bohacz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7259-403-7
Rok wydania:
*
2023
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
100-108
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0