MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of vegetable processing waste from bell pepper and tomato on the baking characteristics of wheat flour and the quality of wheat bread
Abstrakt
Autorzy
Zarzycki P.
Wirkijowska A.
Teterycz D.
Nawrocka A.
Blicharz-Kania A.
Łysakowska P.
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Polska Akademia Nauk
Informacje:
*
14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-82-8
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Lublin 2023
Szczegóły:
*
s. 185
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0